contemporary art in Bulgaria; contemporary art and Bulgaria; contemporary art of Bulgaria; contemporary art off Bulgaria; contemporary art beyond Bulgaria;

powered by ARTCHANNEL.BG

06 януари 2012

BICHETO & PISTAMASHINA - Sunday Art Report 2012 Opening!

БИЧЕТО И ПИСТАМАШИНА ОТКРИВАТ SUNDAY ART REPORT 2012!

 

ХаХаХа Импро Театър правят компания на музикантите, а Светльо Витков представя новата си книгавсичко това на 15-ти януари в Строежа

 

 

 

 

 

Музикално-литературният фестивал SUNDAY ART REPORT се завръща за второ поредно издание, след миналогодишния си категоричен успех! Кампанията, инициирана от Строежа, отново ще разнообразява неделните вечери в следващите шест месеца. Този път събитието ще се провежда веднъж на две седмици, а сред заложеното в програмата отново намират място множество разностилни музикални изпълнения, представяния на книги, театри, прожекции на филми и хумор.

 

Първото издание е насрочено за следващата неделя - 15-ти януари. Ексклузивно за събитието на сцената се завръща БИЧЕТО, а също не малка изненада е и участието на PISTAMASHINA! И двете формации са сред най-ценните и същевременно дефицитни - що се отнася до клубния концертен афиш през последните няколко години.

 

Бичето ви кани да присъствате на най-големия музикален празник след Коледо. Той е подготвил много изненади и томбола, като не на последно място трябва да се отбележи, че е извадил и зимнина, за да почерпи публиката. На концерта под наслов "Акустична зимнина" ще прозвучи една чисто-нова песен, както и вече утвърдените хитове на иконата от Краводер.

 

Бичето е изпълнител, чиято музика покори ъндърграунда в България, като го направи поп, още преди десетилетие. Неговият хит "Номер 1" стана номер 1 в сърцата на вече позастарелите му фенове и това е факт и през 2012-та. Това е първият му концерт, след този на Spirit Of Burgas от 2010-та, когато Бичето събра близо петнадесетхилядна публика. Продуцентите на Бичето се надяват и този път слушателите да бъдат толкова изпотени.

 

Вечерта ще открият момчетата от ХАХАХА ИМПРО ТЕАТЪР (Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Тони Карабашев, Златин Цветков и Леонид Йовчев), широко популярни с нестандартната си игра и взаимодействие с публиката. А СВЕТЛЬО ВИТКОВ, в акомпанимент на акордион и със специалното участие на Сърмата Хари, ще представи най-новата си книга "Наръчник на кандидат-президента".

 

Вечерта на 15-ти януари започва от 19:00. ХАХАХА Импро театърът е от 19:45. Пистамашина ще дадат начало на нестандартния си пърформънс в 21:00. Светльо Витков и Сърмата Хари се очакват на сцената в 22:15, а Бичето идва малко преди единадесет!

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg - Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък. Предварителна цена - 8 лв., а на датата и на място - 10 лв. Броят им е ограничен до 300 и се препоръчва по-ранното закупуване! Очаквайте подробности около останалите участници в предстоящите издания на
SUNDAY ART REPORT!


www.stroeja.com



Няма коментари:

Последователи

железен орден кой какво и защо

you can't save me

може и така

нечовешко

малко съветски песни и красавици

съдбата си играе със съдбата на съдба

бейби,бейби,бейби

What do New York Couples Fight About

Jackson Pollock on John Cage

царевицата и кунст-а - акция на плажа

Her Morning Elegance / Oren Lavie

Jonathan Meese - tate modern london

music: Royksopp - Sparks