contemporary art in Bulgaria; contemporary art and Bulgaria; contemporary art of Bulgaria; contemporary art off Bulgaria; contemporary art beyond Bulgaria;

powered by ARTCHANNEL.BG

04 ноември 2007

08.11.2007 Тома Марков "на тясно" в хамбара

3 коментара:

Анонимен каза...

ще ми се да раазбера по какъв начин протежето на Левчев Тома Марков се е оказало на територията на хипершумнорадикалния Занков, че и на грозни пеликани, но едва ли ще получа отговор.

Анонимен каза...

да ти кажа, първо сега разбирам че има такава вероятност да е протеже, само не разбрах на кой Левчев; второ - А. Колева беше уговорила това четене, причини -много а най-добре да я попиташ конкретно нея, защото литературните четвъртъци са нейни - аз помагам с квото мога. Трето - Марков не дойде - болен бил.
четвърто - не се считам за радикален и заради това, че такива като теб го направиха тъпо клише ,ако съм правил нещо наистина "радикално" за миризливата среда, част от която явно си и ти, е било някъде в началото на 90те, а че системата дава шум, бръм , главно чрез такива аноними като теб, без лица - шум, който прави безмислено и най-смисленото говорене.

Анонимен каза...

за териториите - една година различни хора се опитваха организираха и водеха дискусии в Хамбара - мястото винаги е било отворено за който иска и му стиска.

Последователи

железен орден кой какво и защо

you can't save me

може и така

нечовешко

малко съветски песни и красавици

съдбата си играе със съдбата на съдба

бейби,бейби,бейби

What do New York Couples Fight About

Jackson Pollock on John Cage

царевицата и кунст-а - акция на плажа

Her Morning Elegance / Oren Lavie

Jonathan Meese - tate modern london

music: Royksopp - Sparks