contemporary art in Bulgaria; contemporary art and Bulgaria; contemporary art of Bulgaria; contemporary art off Bulgaria; contemporary art beyond Bulgaria;

powered by ARTCHANNEL.BG

14 февруари 2012

GRAVITY CO. & STENLI - Live - 19 Feb


GRAVITY CO. И СТЕНЛИ

В SUNDAY ART REPORT НА 19 ФЕВРУАРИ!
Боги и Симо от Стартер организират мини-дебат, а Добромир Банев представя книгата „Еднакво различни"

 

GRAVITY CO. и СТЕНЛИ ще изнесат последователно концерти в рамките на следващото издание на Sunday Art Report на 19-ти февруари! Мястото на провеждане на музикално-литературните вечери е Строежа. Вече повече от година традиционните арт недели се  осъществяват с подкрепата на любимото ирландско уиски Bushmills и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

 

На 19-ти февруари гости ще бъдат също Богдана и Симо от предаването Стартер по БГ-Радио, което преди броени дни навърши 10 години в ефира. Те ще проведат мини-дебат с участието на публиката по избрана от тях тема. Това ще бъде първият елемент на предстоящото издание на Sunday Art Report, като началото му е от 20:00 часа.

 

Между 20:30-21:00 писателят Добромир Банев ще представи книгата си „Еднакво различни". От 21:15 на сцената ще излезе Стенли в компанията на китариста Ташо Колев (Jeremy?) и Михаил Шишков на пиано и педъл-стийл китара. Стенли ще изпълни едни от най-популярните свои песни, както и няколко от периода му с група Тангра.

 

От 22:45 започва концерта на Gravity Co., които са подготвили пълен концертен сет с много от любимите на публиката парчета.

Gravity Co. и Стенли са сред най-качествените български изпълнители, които не толкова често могат да бъдат гледани на живо на клубната сцена, а 19-ти февруари е една добра възможност публиката да ги срещне заедно в Строежа!

Билети за
Sunday Art Report се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bgОфис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък, както и естествено в клуб Строежа. Цената им на предварителна продажба е 8 лв., а в деня на концерта и на място – 10 лв. Броят на билетите е ограничен!


www.stroeja.com

Няма коментари:

Последователи

железен орден кой какво и защо

you can't save me

може и така

нечовешко

малко съветски песни и красавици

съдбата си играе със съдбата на съдба

бейби,бейби,бейби

What do New York Couples Fight About

Jackson Pollock on John Cage

царевицата и кунст-а - акция на плажа

Her Morning Elegance / Oren Lavie

Jonathan Meese - tate modern london

music: Royksopp - Sparks