contemporary art in Bulgaria; contemporary art and Bulgaria; contemporary art of Bulgaria; contemporary art off Bulgaria; contemporary art beyond Bulgaria;

powered by ARTCHANNEL.BG

30 август 2011

WICKEDA Live - 31 August!

УИКЕДА С ГОЛЯМ КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 31 АВГУСТ!

Ерол и компания ще зарадват феновете си с обновен сет в първия си концерт в София от 3 месеца насам

 

 

 

 

 

Уикеда са българската група, която ще закрие серията от шест интернационални концерта в Борисова градина. Участието на нашите представители в проекта е на 31-ви август, тази сряда! Кампанията, чиято цел е популяризиране и създаване на близки контакти с най-качествените банди от региона, е дело на Строежа, Pork Pie и Stagemasters, с подкрепата на ирландското уиски Bushmills и новото Jacobs 3in1.

 

В поредицата досега взеха участие Dubioza Kolektiv (Босна и Хрецеговина), Popa Sapka (Румъния), Eyesburn (Сърбия), Jaya the Cat (САЩ, Холандия) и Superhiks (Македония). Петте групи, повечето от които балкански, но тепърва ставащи популярни и в България, генерираха общо около 4000 души посещаемост. Най-голямият успех до този момент е на босненците, в чиито екзалтирани редици отпред присъстваха над 1200 души.

 

Съдейки по високата активност в социалните мрежи, очаква се концертът на Уикеда също да бъде не по-малко успешен. Към това прибавяме ниската цена на билетите - само 5 лв., обновения сет, перфектната среда - на открито в парка в последните летни дни. Друг любопитен факт е, че Уикеда не са свирили в София от точно 3 месеца - последният им лайв бе именно в Порк Пай пред повече от 1000 души.

 

Билети за концерта на 31-ви август могат да се закупят предварително от мрежата на Ticketstream.bg - Офис 1, М-Тел, На Тъмно, Строежа, Мултирама, Ориндж, Техномаркет, TBI. Цените в деня на концерта няма претърпят промяна и остават твърдо 5 лв. Специално за това събитие пред Порк Пай за улеснение при влизането ще бъде организиран специален пропусквателен режим. Вратите на клуба ще бъдат отворени от 19:30 ч., началото е 21:00. Лица под 18 г. ще бъдат допускани с придружител след подписване на съответната декларация на обособен за целта вход.

 

Pork Pie, Stagemasters и Строежа, посредством достъпните цени на билетите, канят всички, желаещи да се забавляват и порадват на лятото - на открито в Борисовата градина, с любимото питие в компанията на Bushmills Brothers, новото Jacobs 3in1, обновена среда, солидна сцена и саунд, и естествено - интересна музика, която си струва да бъде открита от всеки.

 

 

www.stroeja.com

Няма коментари:

Последователи

железен орден кой какво и защо

you can't save me

може и така

нечовешко

малко съветски песни и красавици

съдбата си играе със съдбата на съдба

бейби,бейби,бейби

What do New York Couples Fight About

Jackson Pollock on John Cage

царевицата и кунст-а - акция на плажа

Her Morning Elegance / Oren Lavie

Jonathan Meese - tate modern london

music: Royksopp - Sparks