contemporary art in Bulgaria; contemporary art and Bulgaria; contemporary art of Bulgaria; contemporary art off Bulgaria; contemporary art beyond Bulgaria;

powered by ARTCHANNEL.BG

16 юни 2011

SUNDAY ART REPORT & Milenita - 19 June


МИЛЕНИТА, БГ3, ДВЕ КНИГИ И ФИЛМ НА ЖИВО В СТРОЕЖА НА 19 ЮНИ!

 

Концерти на Миленита и БГ3, новите книги на Калин Терзийски и Димитър Коцев-Шошо, ди джей сет на Мартен, плюс представяне на филма Лора от сутрин до вечер

 

 

 

 

Тази неделя идва ред на поредното, предпоследно издание на Sunday Art Reportпоредицата от събития, представящи музикални групи, книги, филми и театрални постановки, с домакинството на Строежа, по идея на клуба и с със съдействието на любимото ирландско уиски Busshmills и Grolsch.

 

На този 19-ти юни в Студентски град ще бъдат представени две нови книги и филмът Лора от сутрин до вечер, с присъствието на артисти и екипа, осъществил кино-проекта. Също така публиката ще може да наблюдава на живо концертите на Миленита и фънк-реге формацията БГ3, а вечерта ще приключи с музикален сет, подготвен от DJ Marten.

 

По-конкретно, вратите на клуба ще отворят от 19:00 ч. Точно в осем, от самия автор - Димитър Коцев-Шошо, ще бъде представена книгата „Лора от сутрин до вечер". В 20:30 ч. за близо едночасов сет на сцената ще се качат музикантите от БГ3. Веднага след тях, от 21:30, Калин Терзийски ще представи новия си роман „Лудост". От 22:00 е представянето и на филма „Лора от сутрин до вечер" с присъствието на участници в реализирането му, а изпълнителката на главната роля МИЛЕНИТА е подготвила пълен концертен сет от 22:45. Програмата ще завърши с DJ микс, селектиран от Marten, който също участва във филма.

 

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 5 лв. предварително и 6 лв. на място. Касите - Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-Тел, Ориндж, Мултирама, Строежа. 

Няколко думи за Sunday Art Report: 

Вече набралата скорост инициатива на Строежа, Bushmills и Grolsch, нареченаSUNDAY ART REPORT, която представлява напълно лайв концепция, включваща музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър, се провежда вече пети месец под формата на клубен фестивал. Тъкмо затова ирландското уиски Bushmills застава зад арт и музикалните недели, давайки поредния повод на всички ценители да  споделят един истински Bushmills Brothers момент. Почитателите на всички артисти, които ще участват, ще могат да се насладят на техните новаторски изяви и в компанията на бира Grolsch, която неизменно подкрепя независимото изкуство във всичките му форми. 

 

 

 

SUNDAY ART REPORT
19 юни, неделя

Supported by BUSHMILLS & GROLSCH

 

20:00 Представяне на книга
ДИМИТЪР КОЦЕВ – ШОШО – „ЛОРА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР"

20:30 Концерт
БГ3

21:30 Представяне на книга
КАЛИН ТЕРЗИЙСКИ – „ЛУДОСТ"

22:00 Представяне на филм
ЛОРА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

22:45 Концерт
МИЛЕНИТА

00:15 DJ Set
DJ MARTEN


Клуб Строежа, София
Отваряне: 19:00 / Начало: 20:00
Вход: 5 / 6 лв. – Ticketstream.bg

 

 

 

www.stroeja.com

Няма коментари:

Последователи

железен орден кой какво и защо

you can't save me

може и така

нечовешко

малко съветски песни и красавици

съдбата си играе със съдбата на съдба

бейби,бейби,бейби

What do New York Couples Fight About

Jackson Pollock on John Cage

царевицата и кунст-а - акция на плажа

Her Morning Elegance / Oren Lavie

Jonathan Meese - tate modern london

music: Royksopp - Sparks