contemporary art in Bulgaria; contemporary art and Bulgaria; contemporary art of Bulgaria; contemporary art off Bulgaria; contemporary art beyond Bulgaria;

powered by ARTCHANNEL.BG

02 октомври 2012

ArtUP! е онлайн


Скъпи приятели,


Много сме щастливи да ви информираме, че проектът за медийни изкуства в България, Гърция и Турция е онлайн www.goethe.de/artup

От името на Гьоте институт, искаме да Ви благодарим за участието в ArtUP!, за доверието и за подкрепата на тази идея, както и за търпението Ви в процеса на изграждане на тази виртуална платформа с множеството запитвания от наша страна.

Стартирането на онлайн платформата ArtUP! е първото събитие в рамките на този развиващ се проект. Вярваме, че платформата ще се превърне във важно място за изследване на сцените на медийните изкуства в България, Гърция и Турция. През следващите месеци виртуалната библиотека ще бъде допълвана с нови текстове по различни теми на медийните изкуства, с нова информация за медийни артисти, както и ще започне подготовката на следващата изложба в рамките на ArtUP!, която ще се състои физически в България, а също и виртуално на ArtUP!.

Платформата ArtUP! представя понастоящем първата си групова изложба с българско участие, озаглавена "Съседства X.0". Изложбата може на бъде видяна от 27 септември до 3 ноември 2012 в Гьоте-институт Анкара, както и онлайн във виртуалното пространство на платформата ArtUP! http://www.goethe.de/ins/tr/lp/prj/art/aus/nr1/bgindex.htm.

Ще бъдем много благодарни, ако ни помогнете да разпространим информацията за проекта и по конкретно за дигиталната колекция на ArtUP!, където произведения на медийните изкуства могат да бъдат публикувани онлайн и по този начин представени пред международна публика - http://community.goethe.de/artup/index.php.

Моля, не се колебайте да свържете с нас за всякакви въпроси относно ArtUP!. Искаме да ви информираме също така, че все още работим по коригирането на някои грешки в уеб сайта, за което се извиняваме.

Ако искате да сте информирани с актуалните новини на ArtUP!, можете да се абонирате за бюлетина с културната програма, издаван от Гьоте-институт в София и / или да се присъедините към нас на Facebook страницата на ArtUP!


Откриването не ArtUP! в София ще се състои на 9 октомври 2012 от 18:00 часа в Гьоте-институт София, и с това писмо най-сърдечно Ви каним да се присъедините към нас!



С най-добри пожелания,



--
Pavlina Mladenova
Project Assistance for Bulgaria



ArtUP!
Media Art in Bulgaria, Greece and Turkey
A project initiated by Goethe-Institut


Ul.  Budapesta 1
1000 Sofia
Tel. +359 2 9390 100
Mobile: + 359 878 643 638; +359 895 007 816
e-mail: ArtUpBG@gmail.com
www.goethe.de/sofia

Няма коментари:

Последователи

железен орден кой какво и защо

you can't save me

може и така

нечовешко

малко съветски песни и красавици

съдбата си играе със съдбата на съдба

бейби,бейби,бейби

What do New York Couples Fight About

Jackson Pollock on John Cage

царевицата и кунст-а - акция на плажа

Her Morning Elegance / Oren Lavie

Jonathan Meese - tate modern london

music: Royksopp - Sparks